Waarom Vastgoedfonds NL?

/Waarom Vastgoedfonds NL?
Waarom Vastgoedfonds NL?2017-05-10T15:42:53+02:00

Populaire appartementen in de Randstad

Alle fondsen investeren louter in luxe studio’s en appartementen in de Randstad. Een bewezen strategie die leidt tot solide investeringen die een zeer goede belegging vormen. Door strikte criteria te hanteren en snelle slagkracht zijn we in staat om de objecten te verwerven met een goede potentiële waardegroei.

Specialisatie in object en huurder
De fondsen zijn een initiatief van Vastgoedfonds Nederland. Vastgoedfonds Nederland richt zich op de exploitatie van de vastgoedobjecten. Door de focus geheel te leggen op de verhuur aan expats heeft Vastgoedfonds Nederland een zeer waardevol netwerk opgebouwd, zowel voor het verwerven van objecten als de verhuur. De doorgaans ruime verhuisregelingen en hoge inkomens van expats zorgen er voor dat verhuur niet zelden reeds voor oplevering een feit is.

Markttendens
We signaleren een toenemende vraag naar de moderne en luxe studio’s en appartementen in de Randstad, waardoor de verhuurmogelijkheden verder toenemen.


De studio’s en appartementen worden onder andere geselecteerd op basis van voorkeuren van expats, kwaliteit en diversiteit van aanbod aan faciliteiten, diversiteit populatie, ligging ten opzichte van kantorenparken en uitvalswegen.

Direct thuis
De studio’s en appartementen worden op een hoog niveau van luxe en comfort afgewerkt en voldoen aan alle eisen die de hedendaagse expat eraan stelt. Door ook in service en hospitality de verwachtingen te overtreffen bouwt Vastgoedfonds Nederland direct aan een goede relatie met de expat als huurder. De woningen worden voorts turnkey ingericht, de bedden worden opgemaakt en nieuw linnen ligt in de kast klaar. Zo voelt de expat zich direct thuis.

Meer over expats in Nederland
De aantallen zijn niet exact vast te stellen en ook een kwestie van definitie, maar de meeste berekeningen gaan uit van ongeveer 200.000 expats in Nederland. Verreweg de meesten expats wonen in de Randstad, met als uitschieters Amsterdam en Den Haag. De redenen liggen voor de hand. Amsterdam trekt al sinds jaar en dag veel buitenlanders aan door het enorme culturele aanbod en de aanwezigheid van veel hoofdkantoren. In Den Haag huisvest zowel multinationals als Shell, als vele internationale organisaties zoals het Internationale Gerechtshof, Europol, de VN en het Joegoslavië Tribunaal.

Expats komen in toenemende mate vanuit heel de wereld, maar de grootste groep komt uit Groot Brittannië en Amerika, gevolgd door Duitsland. Daarnaast is er een relatief grote Japanse expatgemeenschap in Amstelveen, waar een paar grote Japanse bedrijven zoals Canon zijn gevestigd en ongeveer 10 procent van de bevolking uit expats zou bestaan. Ruim de helft van alle expats blijft maximaal vijf jaar in Nederland, de rest langer.

De Randstad
De Randstad omvat de 4 grootste steden van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) en heeft ongeveer 7 miljoen inwoners. De Randstad is een van de grootste agglomeraties van de EU waar het gaat om economie en inwonertal. In de Randstad liggen onder andere de grootste haven van Europa (Rotterdam) en bijna de helft van de Nederlandse universiteiten. Tevens zetelt het Nederlands parlement in het gebied (Den Haag). Amsterdam is door verschillende organisaties ingedeeld als wereldstad, mede dankzij het grote culturele aanbod van de stad. De luchthaven Schiphol is een van de grootste luchthavens in de EU.

Meer informatie

Klik hier als u meer informatie wilt ontvangen over de fondsen van Vastgoedfonds Nederland.